Dreamboost in a Duck

“Oké! Genoeg aangemodderd. Ik ga er wat van maken. Ik ga weer achter het stuur van die bus zitten. Deze beslissing maakte ik in 2015”. Na een dikke burn out kwam het besef dat ik zo niet langer door kon gaan. Ik voelde me een huismusje. Niet happy en ook niet veel vooruitzicht om happy te worden. Mijn leven kabbelde voorbij en ik deed er niks aan. Tot die ene dag in 2015. Ik, Irene die haar hele leven haar dromen had nagejaagd, ging toch niet de komende 40 jaar een gemiddeld leven leiden?

En hoe is jouw jaar begonnen? Ben jij ook klaar met een gemiddeld leven? Wil jij ook een leven leiden waarin al je dromen uit komen? Helaas kan ik dat niet voor je doen. Jammer he? Het geheim ligt hem toch in het zelf doen. Ook ik ben keihard gaan werken vanaf die ene dag in 2015. Ik heb geïnvesteerd in cursussen, persoonlijke ontwikkeling en ik heb actie ondernomen. Want je kunt het je wel voornemen, maar als je niks doet gaat het je niet lukken. Wat ik wel kan en graag wil is je helpen. Maar alleen als je echt verandering wilt. Als je klaar bent met dit gemiddelde leven waarin je het gevoel hebt dat je vooral geleefd wordt en waarin jouw dromen op de laatste plaats komen.

Wil je het echt? Echt? Dan heb ik een te gek programma voor je. Boek ik 2018 jouw DREAMBOOST IN A DUCK en we gaan we samen, één op één, aan de slag met jouw dromen. Van droomdoel naar droomDOEN! Geen excuses meer. Die excuses. Gek werd ik ervan. Ik wist altijd wel weer iets te vinden waardoor ik een droom maar lekker liet varen. Ach, dat komt wel als de kinderen groter zijn, ach wie ben ik nou omdat te gaan doen, ach dat kan ik vast niet …. en ga zo maar door. Waarschijnlijk gaan dit soort gedachten ook bij jou door je hoofd. Ik herken het zo. Maar als je echt verandering wilt moet je deze gedachten aan gaan pakken. Je moet er iets mee gaan doen en er niet in blijven hangen. Ze helpen je namelijk niet verder. Het is zo zonde.

Ik geloof dat ieder mens dromen in zich heeft die hij of zij waar moet maken. Deze dromen zitten in jouw te wachten tot je ze gaat waarmaken. En ik geloof ook dat ik jou kan helpen deze dromen te vinden en te gaan volgen. Ik ben geen coach, ik ben geen geen psycholoog, maar wat ik wel weet is dat ik mijn dromen achterna ga. Dat ik droomdoelen bereik die ik in mijn hoofd heb. Ik heb opgeschreven welk stappen ik neem om zover te komen en ik weet zeker dat deze stappen jou van een gemiddeld leven naar een leven brengen waar je blij van wordt. En weet je … zodra je met één droom begint kun je ze allemaal aan. Het gevoel van je dromen achterna gaan is epic. Op dit moment ben ik op reis met mijn gezin en iedere dag (ik lieg niet) voel ik het. Het fijne gevoel van je dromen achterna gaan. Het maakt de kwaliteit van je leven beter. Ik ben er bijvoorbeeld een leukere moeder, vrouw en dochter van geworden. Ik zit weer lekker in mijn vel. Omdat ik DOE. Van droomdoel naar droomDOEN.

Wil je dit? Wil je investeren? Niet alleen in geld, maar ook in tijd? Want dat is belangrijk. Voor verandering is tijd nodig. Je moet tijd vrij willen maken voor echte verandering en het waarmaken van je dromen.

Omdat de betere versie van jezelf maken ook gewoon FUN is heb ik een superleuk programma ontwikkeld. Men neme een oude eend, een passie voor reizen en een passie voor dromen waarmaken en je hebt: DREAMBOOST IN A DUCK. Samen gaan we een hele dag op pad om te werken aan jouw dromen. We maken een roadtrip door het unieke Westland en onderweg geniet je van de rust en de heerlijke lekkernijen die ik meeneem. Aan de slag ga je ook. Ik heb een stappenplan geschreven die je kunt toepassen op het waarmaken van je droomdoelen. Van droomdoel naar DROOMDOEN. Dit stappenplan is een leidraad, maar het gaat natuurlijk om jou. Daarom is een dag als deze ook vaak intuïtief. Laten we ons vooral leiden door gevoel en het hart, dan gebeuren de mooiste dingen.

DUS. Ben je klaar met aanmodderen en heb je zin een avontuur? Schrijf je dan nu in voor DREAMBOOST IN A DUCK. En wat zo leuk is … we kunnen samen een dag inplannen, dus je hebt eigenlijk geen excuus meer om het niet te doen 🙂

Deze dag kost € 249,00 voor de eerste 5 inschrijvingen van 2018! Is dat niet supertof? Dus schrijf je snel in, want na deze 5 inschrijvingen wordt de prijs hoger nml. € 449,00. Als het goed voelt; DOEN. En je maakt mij er ook nog eens heel blij mee. En jezelf natuurlijk ook. Echt een dagje helemaal voor jezelf. Hoe vaak doe je dat echt? Schrijf je in via levenbuitendelijntjes@gmail.com