Over mij

Hoi, Ik ben Irene.

Het is mijn missie om al mijn dromen waar te maken! Hiermee wil ik jou en nog vele anderen inspireren om ook je dromen achterna te gaan. Alles kan, als je maar durft!

Een tijdje geleden was ik dit even kwijt. Ineens bevond ik me in een alledaags leven met weinig vrijheid en avontuur. Het voelde alsof ik geleefd werd. Dag in dag uit hetzelfde. Het gevolg was nog minder leuk; ik kreeg een burn-out. En dit terwijl ik het in de ogen van anderen zo ontzettend goed voor elkaar had. Getrouwd, 3 kindjes en een leuke baan als fotograaf. Maar ja, als avontuur een van je belangrijkste kernwaarden is, kun je nog zo’n mooi leven hebben … ik voelde me als een vogel in een gouden kooi.

Nu heb ik nog steeds een man, 3 kindjes en een leuke baan, maar er is wel degelijk iets veranderd. Ik ben erachter gekomen dat ik in iedere levenssituatie vrij kan zijn en al mijn dromen waar kan maken. Soms heeft het wat meer tijd en regelwerk nodig, maar het kan! Ondertussen heb ik heel wat mooie dromen waar gemaakt, waarvan eentje heel binnenkort gaat starten; wij gaan op wereldreis! Een wens die al op het verlanglijstje stond voordat ik kinderen kreeg 🙂

En ik heb nog een droom. Ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren en helpen hùn dromen waar te maken. Ik wil die mensen die niet blij zijn met hun huidige situatie laten inzien dat ze niet voor een alledaags leven hoeven te gaan, maar dat ze kunnen kiezen voor een hun ideale leven. Een leven vol passie, vrijheid en avontuur. Ook wel een inspirerend, nieuwsgierig en creatief leven genoemd. En dat je dit zelf mogelijk kunt maken. Met een beetje hulp van mij, dat zou ik dan weer helemaal te gek vinden. Ik zie altijd mogelijkheden. Ik vind geen droom raar. Daar waar jij blokkades ziet, zie ik uitdagingen en mogelijkheden.

Hoho, voordat je denkt dat je je huidige leven achter je moet laten… nee, ik ga je helpen een rijker leven te krijgen en dan heb ik het niet over geld :-). Ik ga je helpen je dromen waar te maken en ervaringen te creëren die je nooit meer vergeet. Ik ga je helpen stappen te zetten, om echt dat te gaan DOEN waar jij blij van wordt! Zodat privé en werkleven beide te gek zijn en misschien zelfs wel één worden.

Daarom dit blog; om je te laten zien wat er mogelijk is. Om met je te delen hoe mijn dromen mijn waarheid worden. Om je te laten zien dat ook jij een rijk, vrij en te gek leven kunt leiden. Precies hoe jij dat wilt.

En volg ook vooral mijn hartvolgers. Dit zijn mensen die al hebben gekozen voor hun ideale leven! Mensen bij wie de nieuwsgierigheid en passie het wint van de angst.

En als je dan toch lekker aan het lezen bent, neem dan ook een kijkje bij Travelicious Family en lees hier alles over onze wereldreis!

Liefs Irene