Over mij

Hoi, Ik ben Irene. Professioneel Multipotentialite.

Dit betekent dat ik altijd en overal veel, heel veel ideeën heb. Ik ben super creatief en bedenk ieder dag wel een andere hobby die ik om wil zetten naar een bedrijf (en meestal heb ik het plan eind van de dag klaar liggen …). Dat dat niet gaat, daar ben ik nu wel achter gekomen. Dus heb help ik anderen om hun ideeën en dromen waar te maken. Een groot voordeel van multipotentialites is dat ze veel kennis hebben. Als ik een interesse oppik ga ik er ook volledig voor. In korte tijd leer ik alles wat los en vast zit over een onderwerp en als ik alles heb geleerd raak ik verveeld en wil ik door naar en ander leuk onderwerp. De opgedane kennis gaat in een denkbeeldig laatje en kan ik opentrekken wanneer het nodig is. Misschien herken je hier iets in en ben je zelf wel een scanner, zoals het ook wel genoemd wordt.

Lang heb ik me geschaamd voor het feit dat ik een multipotentialite ben. In een maatschappij waar je toch wel wordt geacht om één richting te kiezen in je leven voelde ik me altijd een beetje raar, een buitenbeentje. Ik kon en wilde nooit iets kiezen en die ene passie heb ik ook nooit gevonden. Hierdoor kon ik me nog wel eens onzeker voelen. Mijn omgeving vond me over het algemeen “impulsief, zoekende en  overenthousiast”. Gelukkig heb ik ontdekt dat ik juist uniek ben en niet raar. Tegenwoordig zet ik mijn creatieve en unieke krachten in om mijn dromen en die van anderen waar te maken.

EN WAAR KUN JE ME DAN MEE HELPEN?

Na al die jaren met verschillende carrières is het wel duidelijk dat ik goed ben in sparren en buiten de lijntjes denken. Dit in combinatie met mijn creativiteit en multisparkelized brain kan ik jou kan helpen je bedrijf op te starten, je ideeën vorm te geven en kan ik je handvatten geven hoe je business draaiende houdt en hoe je focus houdt. Ik vind niet snel iets raar, ik denk graag met je mee en help je ideeën naar the next level. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren geleerd om focus te krijgen zonder daarvoor specifiek te kiezen voor één richting. Want … goed nieuws … dat hoeft niet!

Mijn missie staat als een huis: zoveel mogelijk mensen helpen hun dromen achterna te gaan en hiermee de wereld mooier maken. Dit doe ik vanuit mijn multisparkle en het liefst over de hele wereld. Want dat is mijn persoonlijke missie; werkend en reizend de wereld over.

Dit is een blog speciaal voor hartvolgers, dromers en sparkelizers! Ik geloof dat alles mogelijk is, als je het maar durft te doen!

Be sparkelized!