Design your own life Digital Nomad Family Digital Nomad lifestyle Lifestyle Mozambique Travel Travelicious Family volg je hart Wereldreis

// VLOG #4 // Weekvlog Tofo Mozambique // Travelicious family

Na misschien wel 30 pogingen om deze weekvlog up te loaden, is het dan toch gelukt. VLOG #4 staat online. Deze keer neem ik je een week mee op pad in Tofo. We verbleven twee weken op deze heerlijke plek. Ik neem je mee naar de lokale markt, laat zien hoe ons nieuwe leven als juf en meester bevalt en natuurlijk krijg je een kijkje in de wondere wereld die “duiken in Tofo” heet …

Multipotentialite pur sang. Altijd veel ideeën, super leergierig en creatief. Ik zet deze superkrachten in om vrouwelijke ondernemers, dromers en hartvolgers te helpen hun dromen waar te maken. Daarnaast ben ik fotograaf, moeder, digital nomad, blogger, vlogger, inspirator ... kortom "multisparkled"!

Leave a Comment

Comments (1)