Digital Nomad Family Travelicious Family volg je hart Wereldreis Zuid-Afrika

Vlog #3 Olifanten, walvissen en dirt roads | Roadtrip Zuid-Afrika deel 2

Vlog #3 heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Na een luttele 12 uur was het zover; nog slechts 2% te gaan en het filmpje zou geupload zijn. En toen gebeurde het … de stroom viel uit. Dit gebeurt regelmatig hier in Tofo, maar nu kwam het wel heel ongelukkig uit. De daaropvolgende 12 uur zat ik in de rats, want zou het filmpje net wel of net niet er doorheen gegaan zijn. Precies 12 uur later ging het licht weer aan en dus ook het internet. Spannend. Yes! Het filmpje was er toch door gegaan. Ik geloof niet dat ik ooit zo blij ben geweest. Ingternet onderweg is echt een dingetje. Frustrerend, maar feest als het allemaal wel lukt. In Nederland sta ik daar nooit zo bij stil; het is er gewoon altijd. Nou ja, goed, hier dus mijn derde vlog. Dit is het tweede en tevens laatste deel van onze roadtrip door Zuid Afrika. In dit deel zie je hoe we bijna omver gelopen worden door een olifant en je ziet hoe een walvis ons verblijd door naast ons uit het water te springen.

Laat je me weten wat je ervan vindt? Als je trouwens ook plannen hebt om met je kids op reis te gaan voor langere tijd, mail me gerust als je vragen hebt. Dat vind ik alleen maar leuk. Tot de volgende vlog.

Multipotentialite pur sang. Altijd veel ideeën, super leergierig en creatief. Ik zet deze superkrachten in om vrouwelijke ondernemers, dromers en hartvolgers te helpen hun dromen waar te maken. Daarnaast ben ik fotograaf, moeder, digital nomad, blogger, vlogger, inspirator ... kortom "multisparkled"!

Leave a Comment

Comments (1)