Inspiratie Motivatie persoonlijk groei Travel volg je hart

10 blogs waar ik superblij van word

Ik inspireer graag, maar word ook graag geïnspireerd. Daarom speciaal voor jou de 10 blogs/personen/websites waar ik superblij van word. Geloof me, het volgen van blogs of interessante personen maken je rijker!

De blogs staan op willekeurige volgorde, ik vind ze allemaal even inspirerend.

 1. Wonderlijk Werken
  Dit zijn echt mijn grote helden! Steven en Diana reizen (en werken) al jaren rond in een Volkswagenbus. Hun motto is “Wonen en Werken op jouw voorwaarden” En dat doen ze. Ze ondernemen on-line en off-line. Dan weer in Mexico, dan weer in Nederland, dan weer vanuit hun Volkswagenbusje tijdens een roadtrip. Superstoer. Ze hebben hun “dikke” banen bij een corporate bedrijf achter zich gelaten en zijn voor het avontuur gegaan. Nu inspireren ze mensen die ook Digital Nomad willen worden om hun dromen achterna te gaan. Dit doen ze door het geven van coole workshops en door blogs te schrijven die je aan het denken zetten. O, ja en had ik al verteld dat ze een kindje hebben en de tweede op komst is? Hoe ze dit allemaal doen? Check hun website www.wonderlijkwerken.nl
 2. Marie Forleo
  “The place to be to create a business and life you love” klinkt het als je een van de vele afleveringen opent van MARIE TV. Wat een inspiratie is deze New Yorkse. Oprah noemt haar de nieuwe goeroe van de volgende generatie. Eerlijk … ik moest even wennen aan zoveel Amerikaansheid, maar ze is erg grappig, positief en zo ontzettend inspirerend. Ik heb bijna alle afleveringen van haar gekeken en iedere keer weet ze me weer te verrassen met haar visie op issues. Net als je denkt “ik weet het allemaal wel”, dan komt zij weer met een andere visie of tip. Heel tof. Ken je haar nog niet? Ga dan snel naar www.marieforleo.com en check wat ze allemaal te vertellen heeft.
 3. Thijs Lindhoudt
  Thijs heeft er zijn missie van gemaakt om uit te zoeken hoe het komt dat bepaalde mensen meer succes en geluk ervaren dan anderen. Wat doen zij anders? Welke skills hebben zij die anderen misschien niet hebben? Hij interviewt mensen (veelal bekende Nederlanders) die allemaal op één of meerdere gebieden in het leven succes hebben. Dit gaat soms over geld, maar ook over spiritualiteit en persoonlijk geluk. Thijs haalt het onderste uit de kan om alles over die persoon te weten te komen. Daarnaast lukt het hem altijd om concrete voorbeelden of tips te krijgen van zijn gast, zodat de luisteraar dit direct toe kan passen op zijn of haar eigen leven. Zijn podcast is de best beluisterde van Nederland. Ik ben fan. Altijd als ik een lange rit maak, luister ik naar zijn inspirerende interviews die meestal drie kwartier tot een uur duren. Leuker dan de radio kan ik je verzekeren! Google hem op “100% inspiratie podcast” of ga naar zijn website www.thijslindhoudt.nl
 4. Hustle and Flo Vintage Design
  “A Frock-a-holic vintage delicious Dutch girl in tropical Queensland” noemt ze zichzelf. Inge neemt je mee in de wondere wereld van VINTAGE! Ze is een ster in het “upcyclen” van oude/vintage kleding. En waar ik vaak “oude rommel” zie, ziet zij juweeltjes. Ze maakt grappige filmpjes en schrijft leuke blogs over haar avonturen in haar vintage wereld. Ze organiseert Kringloop bijeenkomsten waar ze anderen leert hoe zij ook die juweeltjes eruit kunnen pikken. Pop up shops, recycling projecten, naaiworkshops en vintage fridays; dit is een greep uit de vele projecten die Inge doet. En ook al is ze nog maar net begonnen … ze heeft zoveel potentieel en ik voel dat ze groot gaat worden! Dus mis haar niet en volg haar op: https://www.facebook.com/ingehustleandflovintage
 5. 365 dagen succesvol
  Wie kent ze niet? Het inspirerende duo Arjan en David. Heel Nederland gelukkig; dat is hun missie. En ze zijn goed op weg. Naast dat ze te gekke jaarprogramma’s aanbieden hebben ze ook een blog om u tegen te zeggen. Deze blogs hebben mij twee jaar geleden door mijn burn out gesleept. Zoveel inzichten en fantastische vlogs van de twee heren. Ze zijn grappig, maar vooral ook to the point en zonder bullshit. Ook hebben ze gastbloggers. Mensen die een kijkje geven in hun leven en inzichten met je delen waar jij ook weer wat aan hebt. Een aanrader als je even vast zit in je leven of gewoon een fijne schop onder je kont kunt gebruiken! www.365dagensuccesvol.nl
 6. Lotte Manou
  Lotte is fotograaf, blogger en nog veel meer dingen… ze is jong, maar al met zoveel wijsheid en een unieke energie die je heel soms tegenkomt en dan gelijk denkt “ja, die moet ik volgen!” Dat ze oog voor schoonheid heeft laat ze zien in haar visual diary op Instagram. Met meer dan 33.000 volgers vind ik haar een held. En de passie die je terug ziet in haar foto’s is uniek en laat je ervaren hoe het moment was. Ook heeft ze een superleuke community opgezet “I hope we all make it” voor ondernemers. Deze groeit gestaag en is leuk, maar ook waardevol. Daarnaast neemt ze je mee naar de mooiste plekjes in Europa met haar nieuwe fb pagina “Where to Wander”. Kortom Lotte heeft veel ideeën en voert ze ook nog eens allemaal uit. “Creating something that is close to my heart” is haar motto en dat doet ze. Ik denk dat we nog veel van Lotte gaan horen. www.lottemanou.nl en op Insta @lottemanou.nl
 7. Coddiwomple family
  Voor onbepaalde tijd gaan reizen om je droomplek te vinden ergens in Europa. Jussi, Jurgen en Lola gaan het doen! Een vintage gepimte camper wordt hun thuis voor de komende jaren. De weg hier naartoe en de avonturen die ze mee gaan maken worden bijgehouden op www.coddiwomplefamily.nl . Omdat ik natuurlijk gelijk fan was, heb ik ze geïnterviewd. Hier http://levenbuitendelijntjes.nl/2017/06/08/2150/ kun je het hele interview lezen. En oh ja, die naam … dat is toch al helemaal geweldig. Het betekent: “To travel purposefully to a vague destination“.
 8. Ik wil meer reizen
  Voor de reizigers onder ons is deze blog een must om te volgen. Mirjam en Annemarie zijn de oprichtsters van dit inspirerende blog. Mirjam is een reisfanaat en Annemarie reist de wereld rond als digitale nomade. De artikelen zijn leuk en grappig geschreven en lezen lekker weg. Daarnaast hebben ze een tè leuke webshop met de leukste (en ook handige) reisartikelen. Wat dacht je van een dagboekje met kraskaartjes erin van verschillende werelddelen. Of een uitzwaaipakketje voor iemand die lange tijd weg gaat. Echt heel leuk en origineel. www.ikwilmeerreizen.nl
 9. Elivado
  Wil je alles uit je social media halen? Volg dan de blogs van ELIVADO. In haar “smarttalks” deelt Eline alle geheimen van social media met je. De site is fris en duidelijk opgezet en helpt je je weg te vinden in de wondere wereld van Facebook, Instagram en andere on line marketing. Eline helpt je ook off-line met “spreekuurtjes”. Je boekt haar dan ongeveer 2 uur en tijdens deze 2 uur vertelt ze je alles wat je wilt weten en helpt ze je met jouw pagina’s. Superleuke eigentijdse website waar on-line marketing makkelijk wordt gemaakt voor je. www.elivado.nl
 10. Moderne Hippies
  “Wij zijn de avonturiers. De dromers en doeners. De simpele levensgenieters. De wilde harten. De vrije geesten” Tja, dit zegt natuurlijk al waarom dit een van mijn favoriete blogs is! Zoë is de oprichtster van dit onwijs fijne blog. Zij leeft een vrij, avontuurlijk en bewust leven en wil de lezer hiermee inspireren en de wereld een beetje mooier maken. Deels vanuit Amsterdam, maar vooral reizend over de hele wereld. Ze schrijft over hotspots, reizen, natuurlijke/biologische cosmetica, bohemian/duurzame mode, gezond eten, kunst en cultuur. Een heleboel leuk dingen dus. Maar pas op; eenmaal op de website blijf je doorklikken, zo leuk zijn de artikelen! Neem er dus echt even je tijd voor en laat je verleiden tot een vrij en avontuurlijk leven!
  www.modernehippies.nl

Multipotentialite pur sang. Altijd veel ideeën, super leergierig en creatief. Ik zet deze superkrachten in om vrouwelijke ondernemers, dromers en hartvolgers te helpen hun dromen waar te maken. Daarnaast ben ik fotograaf, moeder, digital nomad, blogger, vlogger, inspirator ... kortom "multisparkled"!

Leave a Comment

Comments (4)