Inspiratie Lifestyle Mindstyle

Ik kreeg de allertofste verrassing van mijn leven! Check mijn 3e weekvlog

Ik roep het al jaren. Het is een wens die diep zit. Echt vanuit mijn tenen zeg maar. En deze wens is deze week uitgekomen! Welke het is? Check mijn derde weekvlog die eigenlijk een vlog is van twee weken bij elkaar.

O, ja en ik krijg ook nog een rondleiding door een Tiny house. Wat is dat gaaf zeg. En ik heb nog veel meer leuke dingen meegemaakt. Kijk maar gewoon. Duurt wel weer 13 minuten, dus pak een bakkie thee erbij en ga er lekker voor zitten. Ik moet daar toch eens op oefenen. Om het in 6 minuten te doen. Knap trouwens als je dat wel kan. Je week in 6 minuten. Misschien minder leuke dingen mee maken … of niet. Laat me maar weten wat je ervan vindt. Vind ik leuk.

Multipotentialite pur sang. Altijd veel ideeën, super leergierig en creatief. Ik zet deze superkrachten in om vrouwelijke ondernemers, dromers en hartvolgers te helpen hun dromen waar te maken. Daarnaast ben ik fotograaf, moeder, digital nomad, blogger, vlogger, inspirator ... kortom "multisparkled"!

Leave a Comment