Digital Nomad lifestyle Hartvolgers Inspiratie persoonlijke ontwikkeling volg je hart

Digitale nomaden met een missie!

Briant en Jaldhara … Alleen al bij het horen van deze namen kreeg ik het gevoel dat ik ze wilde interviewen. Steeds vaker zie ik ze voorbij komen op de social media. Met woorden als “Clean da Shit” en hun boost aan energie vallen ze op. En dan gaan ze ook nog door het leven als digitale nomaden … je kunt je voorstellen dat ik blij was met hun reactie op mijn oproepje!

We spreken af via Skype. Op dit moment verblijven ze op Kaap Verdië. Precies op het afgesproken tijdstip gaat de ringtone over, daar zul je ze hebben. Direct komt er een boost energie mijn kamer in. Wauw, wat een levenslust stralen deze twee mensen uit! Vol passie en energie vertellen ze me wat ze doen. Ik kom erachter dat hun leven in het teken staat van spiritualiteit en dat ze hiermee zoveel mogelijk mensen willen helpen hun SHIT achter zich te laten en hun leven weer te gaan leven!

Maar dat is niet altijd zo geweest. Briant was er wel altijd in geïnteresseerd. “Visualisatiemeditatie is een tool waar ik veel mee werk. Op mijn 15e kwam ik erachter dat dit voor mij werkte. Begin jaren 90 heb ik gevisualiseerd dat ik miljonair zou worden en dat is toen gelukt.” Briant begint een 24/7 uitzendbureau in de zorgsector. Een gouden greep blijkt al snel. Het bedrijf loopt als een malle en hij besluit nieuwe mensen aan te nemen. En daar komt Jaldhara in beeld. “Wauw, ik vond haar meteen een te gekke verschijning in haar leren broek met haar rode lippen” zegt Briant. “Hahaha” lacht Jaldhara “dat was niet wederzijds … want welke volwassen vent loopt er nu rond met disneyfiguurtjes op zijn das?”

Jaldhara komt op dat moment uit Groningen. “Uit de klei” zoals ze dat zelf mooi zegt. “Ik moest daar weg. Het benauwde me en op een dag heb ik besloten alles op te zeggen en weg te gaan. Relatie, huis, baan … Ik moest en zou naar Den Haag. En daar solliciteerde ik bij Briant.” Jaldhara heeft een nuchtere down to earth opvoeding gehad daar in Groningen. “Ruimte voor spiritualiteit was er helemaal niet. Alles was zo nuchter en volgens vaste patronen” Toch komt ze rond haar 27ste in aanraking met spiritualiteit. Ze ziet een foto van Osho (Bhagwan) en besluit dat ze daar naartoe wil. Ze vertrekt naar India “Ik ben hier tot mezelf gekomen, hier kwam het nuchtere westen bij het oosten, hier ben ik wakker geworden.” Tot drie keer toe keert ze terug naar India. Als ze na de laatste keer terug komt kost het haar moeite om weer te aarden in het nuchtere Groningen en na een tijdje besluit ze alles achter te laten en ze vertrekt naar Den Haag.

De eerste jaren van hun samenwerking zijn strikt zakelijk. Het klikt zo goed dat ze zelfs zakenpartners worden. En dan na een jaar of twee worden ze toch een stel “ja, er was geen houden meer aan” vertelt Briant lachend. De jaren daarna genieten ze van elkaar en hun goedlopende bedrijf. ”Het liep focking goed! We waren de rebellen van die tijd. De eerste met een 24/7 uitzendbureau en bekend vanwege onze spraakmakende personeels advertenties” Dronken van het succes en het vele geld, gaven ze stelselmatig teveel uit. En in 2005 spatte de bubbel uit elkaar. Het bedrijf was op een haar na failliet. Ze moesten hun bedrijf verkopen en kwamen in de schulden. Het heeft jarenlang geduurd voordat ze hier weer overheen kwamen. Briant: “We waren erg teleurgesteld in onszelf en in het leven”

Maar ze zijn niet voor een gat te vangen. Hoe moeilijk deze tijd ook was, het heeft hun ook gemaakt tot wie ze nu zijn. In deze periode ontwikkelen ze hun spirituele kant, ze halen veel skills in huis en doen veel trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en healing. In 2014 besluiten ze om weer samen te gaan werken. Maar dit keer met een grote missie. Ze noemen zichzelf Dreamhealers. Hun doel is om miljoenen mensen te helpen met het oplossen van hun shit en ze weer bij zichzelf te laten komen. Dit doen ze op energetisch niveau met familieopstellingen, innerlijke kind werk, sjamanisme en healing. Onder de naam Briant & Jaldhara gaan ze samen verder.

Op dat moment wonen ze in Amsterdam. “Echt zo duur” zegt Jaldhara “niet normaal”. En ze besluiten ter plekke dat ze de wijde wereld in gaan. Na een tijdje is het geregeld. Ze verkopen alles wat ze hebben en gaan met één koffer en één rugzakje de wereld verkennen. Griekenland is de eerste stop. 14 maanden blijven ze op Kreta. Ze verdiepen zich in online ondernemen en willen hier hun geld mee verdienen. Maar wat ze nog het allerbelangrijkste vinden is dat ze levens gaan veranderen. Ze willen mensen raken met hun lifechaning programma’s. Hun eerste programma lanceren ze op Kreta. On-line begeleiden ze 112 (!!!) dagen lang een groep mensen. Het is een succes! Moe van deze toch wel intensieve training gaan ze 6 maanden naar Bali om uit te rusten. Althans dat is de bedoeling … Al snel blijkt dat ze niet bestand zijn tegen de “Bali-vibes” en ook daar organiseren ze een programma “Heal your Heart Intesive” En dan voelen ze het. Ze zijn er weer! “Wij zijn hier om mensen te helen en zo de wereld een mooiere plek te maken” “Dit programma had nog meer impact op de deelnemers dan het vorige programma. Het is zo mooi om te zien dat we door on-line te ondernemen zoveel mensen kunnen bereiken En dat is natuurlijk precies onze bedoeling.” Na al die jaren van boetedoening zijn ze eindelijk weer ontketend. “Unstoppable” zoals ze zelf zeggen.

“Wij zijn ook superdankbaar voor alles wat er nu gebeurt. Ook voor wat ons is overkomen, want zonder dat zouden we nu niet hier staan. Iedere dag schrijven we 3 dingen op waar we dankbaar voor zijn. Ook de kleine dingen komen voorbij. En we proberen altijd in het hier en nu te blijven, genieten van de dingen die nu gebeuren en zijn”

Ik vind het een mooie om mee af te sluiten. Dankbaar zijn en in het hier en nu leven helpt je juist om je doelen te verwezenlijken.

Briant en Jaldhara zijn dreamhealers. Op energetisch niveau helpen zij mensen om te gaan met hun shit uit het verleden. Ze zijn druk bezig om hun on-line business op te zetten en zichtbaar te worden. Ze hopen hiermee velen mensen te bereiken en deze mensen weer heel te maken. “Clean da SHIT & Connect yourself with your wholeness” is hun missie!

Bedankt lieve Briant en Jaldhara voor het mooie en gezellige gesprek. Ik hoop dat jullie veel mensen mogen helpen met jullie enthousiasme en fijne energie. Check hun mooie aanbod op hun website www.briantenjaldhara.nl

Multipotentialite pur sang. Altijd veel ideeën, super leergierig en creatief. Ik zet deze superkrachten in om vrouwelijke ondernemers, dromers en hartvolgers te helpen hun dromen waar te maken. Daarnaast ben ik fotograaf, moeder, digital nomad, blogger, vlogger, inspirator ... kortom "multisparkled"!

Leave a Comment