Business Inspiratie Motivatie persoonlijk groei persoonlijke ontwikkeling volg je hart

Hoe ik mijn doelen uit laat komen en hoe jij dat ook kunt! | Visionboard

Hoe verwezenlijk jij je doelen? Door ze in je hoofd te houden hou je je dromen klein en heb je grote kans dat ze niet uit gaan komen. Zelf schrijf ik ze op en maak ik mijn dromen visueel met een visionboard. Voor mij zij  beide kompassen. Hierdoor maak ik keuzes die me dichterbij mijn doelen brengen, ik heb veel meer focus. In deze vlog laat ik je zien hoe je dit aanpakt en wat mijn vorige visionboards al voor mij hebben gedaan. Ik ben erg benieuwd naar jouw manier. Hoe bepaal jij je doelen en hoe maak je ze concreet? Maak je ook visionboards of werkt een andere manier beter voor je? Laat het hieronder achter, leuk!

Multipotentialite pur sang. Altijd veel ideeën, super leergierig en creatief. Ik zet deze superkrachten in om vrouwelijke ondernemers, dromers en hartvolgers te helpen hun dromen waar te maken. Daarnaast ben ik fotograaf, moeder, digital nomad, blogger, vlogger, inspirator ... kortom "multisparkled"!

Leave a Comment