Inspiratie Mindstyle persoonlijk groei persoonlijke ontwikkeling volg je hart

Ode aan mijn bijrijder | Hoe vind je jouw a-speler?

Mijn bijrijder. Carpooler. meerijder. Hoe je het ook wilt noemen, ik heb er een! Althans, tot morgen. Morgen is de laatste keer dat we samen naar Amsterdam rijden.

Het is Januari 2015. Ik denk dat we elkaar net zo’n 12 minuten kennen en het is zover. Tranen met tuiten. Ik vertel mijn verhaal. Een verhaal dat ik al zo ongeveer jaar voor mezelf hou. Het is zo fijn om dit te vertellen. Aan iemand zonder oordeel. En dat siert mijn bijrijder. Zij veroordeelt niet…Ook zij vertelt haar verhaal en het blijkt dat we er beide nogal doorheen zitten. Nadat de tranen gedroogd zijn gaan we verder, vol verwachting op naar ons beste jaar ooit!..daar zijn we wel aan toe…

Dit ritje toonaangevend voor de rest van onze ritjes. Alles wordt er uit gegooid, we huilen en we lachen. Ik ontdek een aantal dingen in mijn leven die drastisch veranderd moeten worden dankzij een van deze gesprekken. Ik vertel hier dingen die ik normaal niet zo snel zou vertellen. Maar ik weet; what we say in this car, stays in this car!

De kletspraatjes worden steeds inspirerender, steeds positiever. Ik merk dat 365 ons beide goed doet. Ik merk dat het heel veel mensen goed doet. Je ziet iedereen gaandeweg sterker worden. Ongemerkt wordt mijn bijrijder een A-speler voor mij, waar ik heel blij mee ben. Ik verzamel steeds meer lieve en inspirerende a-spelers om mij heen. Allemaal mensen die in MIJ geloven, die mij steunen, niet naar beneden halen en vooral die mij een zetje de goede richting in geven als ik het nodig heb.

Heel veel positieve energie. Wauw. Wil jij dat ook? Hier een tip…zoek het op! Mail die leuke meid, bel die leuke inspirerende jongen, ga koffie drinken met je grote held! (als iemand Floortje Dessing kent…:-) Alleen op deze manier zul je mensen vinden die jou “upliften” en jou laten bewegen in de goede richting!

Hoeveel A-spelers heb jij om je heen? Check het eens! Heb je veel mensen om je heen die je stimuleren en steunen of merk je dat veel mensen de energie bij je weg slurpen. Misschien is het dan een idee om bovenstaande tip uit te voeren en het heft in eigen hand te nemen!

En heel misschien ontmoet je dan wel iemand zoals mijn bijrijder! Morgen de laatste keer. Dankjewel lieve bijrijder dat je mijn bijrijder wilde zijn. Bedankt voor de mooie gesprekken en je luisterend oor. Ik ben trots op alles wat je hebt bereikt dit jaar, wat een kanjer ben jij!

 

 

Multipotentialite pur sang. Altijd veel ideeën, super leergierig en creatief. Ik zet deze superkrachten in om vrouwelijke ondernemers, dromers en hartvolgers te helpen hun dromen waar te maken. Daarnaast ben ik fotograaf, moeder, digital nomad, blogger, vlogger, inspirator ... kortom "multisparkled"!

Leave a Comment