Inspiratie, Lifestyle, Travel

Daar staat ze … | Een reis langs de meren van Italië

Juli 2015

Daar staat ze … ergens in mijn buik fladdert er een kriebeltje rond. Oh, wat is ze mooi! Ik ben helemaal excited en blij. Sinds zij in ons leven is, is ons leven weer een stukje leuker, avontuurlijker. Zij brengt me een vrijheid die ik lange tijd niet heb gevoeld. Ik noem haar liefkozend “La Cerise Sur le Gateau” oftewel de kers op de taart. Want ja, dat is ze!

Ik sta bij de garage en kijk naar onze camper. Onze kers op de taart. Onze beauty. Ach ja, beauty is misschien een groot woord … ze ís ook erg groot, op z’n “caravans” ingericht en over de bekleding hou ik helemaal maar mijn mond … nee die idyllische Volkwagenbus is het bij lange na niet. Maar dat kan de pret niet drukken. Sinds zij er is gaan we weer op avontuur en dat heb ik gemist.

Morgen gaan we weer op pad. Op avontuur naar Italië. Het plan is om alle meren langs te gaan.

Ons doel wordt op een paar meren na behaald. Een rondreis zoals je verwacht met een camper. We hoppen van de ene camping naar de andere. We zwemmen in alle meren en eten Italiaans alsof ons leven er vanaf hangt.

Het is een heerlijke vakantie …

Multipotentialite pur sang. Altijd veel ideeën, super leergierig en creatief. Ik zet deze superkrachten in om vrouwelijke ondernemers, dromers en hartvolgers te helpen hun dromen waar te maken. Daarnaast ben ik fotograaf, moeder, digital nomad, blogger, vlogger, inspirator ... kortom "multisparkled"!

Leave a Comment